Bach Bloesems kopen en binnen 24 uur in huis

Bach Bloesems kopen

Bach bloesems van de merken Ainsworths Bach remedies en Healing Herbs bach remedies kunt u online aanschaffen bij Star Remedies. De levertijd van zowel losse stockbottles, complete sets als scherpe combinatie aanbiedingen is 24 uur via Starremediesshop.nl

Ainsworths Original Bach Flower Remedies

Alle Ainsworths Original Bach bloesems direct uit voorraad geleverd bij uw locale reformhuis / drogist. Alles wat u vandaag bestelt voor 18:00 uur zullen wij leveren aan een door u geselecteerde winkel. Uw bestelling van de Ainsworths bach remedies wordt dan de volgende dag afgeleverd en de drogisterij of reformzaak van uw keuze zal contact met u opnemen wanneer de zending voor u gereed staat.

Er worden geen verzend- of administratiekosten berekend en u hoeft ook niet vooruit te betalen of aan de deur af te rekenen. Onbetrouwbaar via het web afrekenen is er bij Bewustwinkelen.nl niet bij. U betaalt niet via de website. U betaalt pas bij het in onvangst nemen van uw bestelling bij de door u geselecteerde winkel.

De door u geselecteerde winkelier weet van uw bestelling. Wanneer uw producten in een neutrale verpakking zijn aangekomen wordt er contact met u opgenomen door de desbetreffende winkelier. Komt het ophalen even niet uit, maak dan een afspraak wanneer en op welk tijdstip u uw Bewustwinkelen pakket wel kunt komen ophalen. Uw bestelling wordt ’s avonds verwerkt en in een handige draagtas bij uw drogist, reformhuis of apotheek afgeleverd. De status van uw bestelling kunt u volgen via het menu “mijn bestellingen” op de www.bewustwinkelen.nl website. Telefonisch of per e-mail wordt u op de hoogte gebracht op het moment dat uw bestelling afgehaald kan worden. Niet vergeten!! Controleer uw bestelling voor het afrekenen. Natuurlijk kunt u op de site alle winkels vinden die met ons samenwerken. Zodra uw bestelling compleet is kunt u bij de ‘Kassa’ uw afhaal locatie selecteren.

Eenvoudig en snel via Bewustwinkelen.nl